(Poistunut julkaisusta)

Riihikoskelle rakennus- sekä loppusiivoojaa
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

 

Haemme asiakkaallemme Riihikoskelle rakennus- ja loppusiivoojaa.

Työtehtävään kuuluu siisteyden ylläpito rakennustyömaalla, kun rakentaminen on vielä käynnissä ja loppussiivoojana huolehdit valmiiden kohteiden siivouksesta. Olet tärkeässä roolissa työmaalla, jotta rakentaminen etenee aikataulussa. 


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • innokkuutta oppia uusia asioita

 

Eduksi luetaan:

  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • oma auto kulkemiseen rakennustyömaalle 

 Työt on mahdollista aloittaa pikaisellakin aikataululla.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/