(Poistunut julkaisusta)

Riidanratkaisuun ja/tai insolvenssioikeuteen erikoistunut lakimies/asianajaja
Itäinen & Ojantakanen Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme riidanratkaisuun ja/tai insolvenssioikeuteen erikoistuneita lakimiehiä tai asianajajia kasvavaan riidanratkaisutiimiimme.

Odotamme, että sinulla on jo työkokemusta riidanratkaisusta ja/tai insolvenssioikeudesta asianajomaailmassa tai muissa vastaavissa tehtävissä. Kokemus tuomioistuimissa tai välimiesmenettelyissä toimimisesta, samoin kuin auskultointi katsotaan eduksi. Arvostamme sitä, että työskentelet itsenäisesti ja päämäärätietoisesti, mutta olet samalla tiimipelaaja. Toivomme sinulta niin isojen kokonaisuuksien kuin pienten yksityiskohtienkin hallintaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kiinnostavien ja haastavien työtehtävien parissa innostavassa työyhteisössä moderneissa tiloissamme Helsingin keskustassa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten toimeksiantojen ja asiakkaiden parissa osana 10 henkistä riidanratkaisu­tiimiä. Asiakaskuntaamme kuuluu kansainväliset ja kotimaiset listatut yhtiöt, julkisyhteisöt sekä pk-yritykset. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut. Olemme matalan hierarkian organisaatio ja voimme ylpeydellä sanoa, että panostamme työntekijöidemme work-life-balanssiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas Risto Riikonen, puh. +358 40 732 5277, s-posti: risto.riikonen@itainenojantakanen.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 11.10.2020 mennessä osoitteeseen rekry@itainenojantakanen.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.