(Poistunut julkaisusta)

Riidanratkaisujuristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Hei riidanratkaisujuristi!

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Meillä työskentelet asiantuntijana monipuolisten ja mielenkiintoisten riidanratkaisutoimeksiantojen parissa. Hoidamme laajoja kotimaisia ja kansainvälisiä oikeudenkäyntejä ja välimiesmenettelyitä, joissa vaaditaan eri oikeudenalojen huippuosaamista, syvällistä toimialatuntemusta sekä strategista silmää.

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Kansainvälisten luokitusten mukaan olemme Suomen johtava riidanratkaisutiimi. Saamamme asiakaspalaute on toistuvasti erinomaista. Tiimissämme työtovereinasi ovat mukavat kollegat, jotka tukevat ja auttavat toisiaan kehittymään. Teet myös jatkuvasti yhteistyötä toimistomme muiden tiimien kanssa. Meillä voit kasvaa todelliseksi huippuasiantuntijaksi.

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella. Meillä on myös kattava työterveyshuolto, hyvät liikunta- ja kulttuuriedut sekä kuukausittain yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Odotamme sinulta 

  • OTM-tutkintoa
  • 1−2 vuoden työkokemusta riidanratkaisusta ja kiinnostusta liikejuridiikan saloihin
  • oma-aloitteista, huolellista ja itsenäistä työotetta
  • yhteistyökykyä: jaat kanssamme yhteiset arvot, tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät osaltasi yllä loistavaa tiimihenkeä
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa; muusta kielitaidosta on etua.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Anders Forssilta (anders.forss@castren.fi) ja Ilona Karppiselta (ilona.karppinen@castren.fi). Tavoitat heidät parhaiten ennen joulua ja 7.1. jälkeen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.1.2020.    

 

Lue lisää arvoistamme

Täältä löydät asiakastarinoitamme

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme