(Poistunut julkaisusta)

RF SW-suunnittelijoita
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. 

Etsimme Kajaanin yksikköön RF SW -suunnittelijoita tietoverkkopuolen asiakasprojektiimme. Työtehtäväsi tulee olemaan tuottaa radiorajapinta- ja vastaanottoalgoritmien (esim. LTE /5G L1) ohjelmistoa asiakkaan tuotteisiin osaavan kehitystiimin jäsenenä. RF SW suunnittelijana olet langattoman tiedonsiirron keihäänkärkenä verkkopuolen ohjelmistojen kehitystyössä, esim. jos sinua kiinnostavat reaaliaikaiset ratkaisut ohjelmistokehityksessä 4G/5G/Cloud tukiasema tuotteissa, pääset kehittämään itseäsi niin kone-oppimisen kuin signaalinkäsittelynkin parissa. 

Työtapoihimme kuuluvat mm Agile- sekä Continous Integration -mallit. Homma etenee vauhdilla ja on vaihtelevaa, tiimityö ja asioiden pohtiminen ja kehittäminen yhdessä vievät hommaa eteenpäin sekä projektin tavoitteiden että osaamisen kehittämisen näkökulmista. Työtehtäviä voidaan muokata aiemman kokemuksesi ja osaamistasosi mukaan, mutta hyvä lähtökohta on, jos olet kotonasi Linux-ympäristössä ja C/C++ sekä Python taittuvat sinulta sujuvasti. Näiden lisäksi esim. Matlab-taidoille löytyy kyllä käyttöä, eikä haittaa, jos tunnet vetoa myös tekoälyn algoritmien sielunelämän ymmärrykseen. Lisäksi tarvitset joko kokemusta tai vakaata kiinnostusta prosessoritekniikkaa, RF-järjestelmiä sekä signaalinkäsittelyä kohtaan. 

Kiinnostavan ja vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme myös hyvän työyhteisön, rennon ilmapiirin, ammattimaiset työkaverit, sekä laajat henkilökuntaedut (mm. oma kuntosali). Ota rohkeasti yhteyttä laittamalla hakemus ja CV tänään, aloitetaan sitten keskustelu siitä, mikä voisi olla roolisi Bittiumilla!