(Poistunut julkaisusta)

Revenue Manager/ Myyntitiimin esimies
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Olemme Länsi-Vantaalla sijaitseva uniikki kartanohotelli, jonka juuret vievät vuosisatojen taakse. Meillä on 63 tasokasta ja viihtyisää hotelllihuonetta. Lisäksi meillä on upeita modernisoituja kokoustiloja sekä laadukas a la carte ravintola. Päivittäin on myös mahdollisuus pulahtaa uimaan ja rentoutua leppoisissa löylyissä saunaosastollamme. Rakennukset ja vehreä puisto lepäävät rauhallisessa maalaisidyllissä piilossa pääkaupungin vilinältä, mutta kuitenkin lähellä kaikkea. 

Lisää meihin voit tutustua tästä linkistä: https://www.hameenkylankartano.fi/hotelli

Haemme nyt Hämeenkylän kartanoon motivoitunutta ja tuloshakuista

REVENUE MANAGER / MYYNTITIIMIN ESIMIESTÄ

Mikäli hotellialan tuottojohtaminen ei ole sinulle vierasta sekä haluat luoda elämyksiä sekä onnistuneita kokemuksia asiakkaillemme, tämä paikka voi pian olla sinun.

Revenue Managerina vastaat hotellin liikevaihdon maksimoinnista. Pystyt käsittelemään kysyntäennusteita, kapasiteetinhallintaa ja hinnoittelua. Päätavoitteenasi on ohjata myyntiä ja hinnoittelua varmistaaksesi tulovirtojen maksimoinnin. Laadit markkina- ja kilpailija-analyysejä ja tuot rohkeasti esille aloitteita liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseksi.

Revenue Managerin toimenkuvan lisäksi vastuullasi on johtaa pientä myyntipalveluorganisaatiota omalla innostuneella esimerkilläsi osallistuen myös itse päivittäiseen myyntityöhön. Aktiivisesti haet myös uusia asiakkuuksia ja pidät yhteyttä jo olemassa oleviin sopimusasiakkaisiimme. 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on: 

-  aktiivinen ja tavoitteellinen työskentelytapa sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

-  mara-toimialan tuntemus

-  kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissä

-  sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englanninkielen taito

-  ajanmukaiset it-taidot

-  rohkeutta tarttua toimeen ja viedä asiat loppuun

- positiivinen asenne

 

Tarjoamme sinulle: 

-   ainutlaatuisen työympäristön

-  ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit

-  mahdollisuuden olla rakentamassa kartanon menestystä

-  kilpailukykyisen palkan

-  vakituisen ja kokoaikaisen työn

 

Jos kiinnostuit, laitathan meille hakemuksesi CV:n sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 03.02.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Anniina Berggren, puh. 050 408 7682 23.1. kello 11.00-12.00, 28.1. 9.00-10.00 ja 15.00-16.00.  Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 460 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 72 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 100 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on keskimäärin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen mukaisesti asiakkaamme parhaaksi.