(Poistunut julkaisusta)

Reunalistoituslinjan käyttäjä
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019
Novart Oy
Novart on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiökalusteiden valmistaja. Huipputeknologialla varustetulla modernilla tehtaallamme Nastolassa on perinteet keittiökalustevalmistuksesta jo 70 vuoden ajalta. Novartilla on vahva markkina-asema sekä kuluttaja- että yritysmyynnissä. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte- ja Petra-keittiöt. Yritysmyynnissä asiakkainamme ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Kuluttajamyynnissä asiakkaita palvelevat maanlaajuisesti Keittiömaailma- ja Petra-myymälät. Henkilöstöä meillä on n. 430 ja liikevaihtomme tilikaudella 2017 oli 85 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Nastolassa, Vantaalla, Forssassa, Tampereella ja Oulussa.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Novart Oy:lle Nastolaan reunalistoituslinjan käyttäjää. Kyseessä reunalistoituslinja, joka koostuu monesta eri työstölaitteesta. Linjanhoitajalle kuuluu linjan päivittäiset säätö- ja huoltotyöt, sekä myös toinen vastaava reunalistoituslinja. Työssä on tärkeää myös laaduntarkkailu ja laadun parantaminen. Työ 2-vuorotyötä. Työ alkaa sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.
Odotamme sinulta
Sinulla tulee olla aikaisemmin hankittua kokemusta reunalistoituskoneesta.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit älä jää odottelemaan vaan hae paikkaa heti, sillä esittelemme paikasta kiinnostuneita henkilöitä Novartille koko hakuajan ajan. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV. Mikäli sinulla jo hakemus meillä soita 03 873 200 niin päivitetään tietosi.
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2019 mennessä.