(Poistunut julkaisusta)

Reunalistoituskoneen käyttäjä, Novart Oy
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Etsimme Novartin kalustetehtaalle Nastolaan

REUNALISTOITUSKONEEN KÄYTTÄJÄÄ

Työskentelet puuteollisuudessa pääsääntöisesti reunalistoituskoneen käyttäjänä. Teet mahdollisesti myös ohjelmointia osaamisesi mukaan. Työssä käytät myös tuotannon muita puuntyöstökoneita ja käsityökaluja.

Työ sopii reippaalla asenteella varustetulle tekijälle. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden verran kokemusta vastaavista työtehtävistä puuteollisuudessa. Huomioimme haussa myös vastavalmistuneet tekijät. Työ alkaa 2-vuorotyönä ja tekijällä tulee olla valmius 3-vuorotyöhön. Työpaikan sijainnin vuoksi työmatkoihin kulkemista varten tulee käytössä olla oma auto. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, oppimishalua ja ahkeraa työotetta. Työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta tai soita suoraan p. 044 728 3771 / Leena. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin