Retail-työntekijöitä Pirkanmaan alueelle (kesätyö)
Securitas Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Retail-työntekijöitä kesätöihin Pirkanmaan alueelle

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ensitunnelmaan asiakkaiden saapuessa kauppakeskuksiin. Retail työntekijä työskentelee kaupan sektorilla näkyvässä ja asiakaspalvelupainotteisessa tehtävässä. Tehtäviin kuuluvat kaupan sektorin tehtävät kuten kärryjen kerääminen trukkia avuksi käyttäen, pullonpalautuksesta huolehtiminen, korien kerääminen.

Retail työntekijänä on myös mahdollisuus toimia varastomiehenä kaupan kohteissa. Varastomieheltä odotetaan logistiikan hallintaa sekä ahkeraa ja itseohjautuvaa työotetta vaativassa työympäristössä.

Odotamme

Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa tehtävät laadukkaasti paineen alla. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen; työvuorot sijoittuvat kauppojen aukioloaikoihin painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Tehtävät ei vaadi vartijakorttia, eikä sinun ei tarvitse olla täysikäinen.

Eduksi katsotaan logistiikka-alan osaaminen.

Tarjoamme

Perehdytämme sinut työtehtäviin ja koulutamme sinut ajamaan trukkia. Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin työ- kuin esimiestaitojaan. Ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa. Tarjoamme sinut mahdollisuuden hakea myös muita turvallisuusalan tehtäviä tulevaisuudessa.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427092
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa
  • Lisätietoja antaa: rami.tuominen@securitas.fi