(Poistunut julkaisusta)

Retail Sales Representative - kesätyö - Turku
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
Job reference:
9740

Turku

Millainen tehtävä on kyseessä?
Haemme kesäksi innokasta ja aktiivista myymälämyyjää Hilti myymälään Turkuun. Tehtävässä vastaat myymälämme päivittäisen liiketoiminnan edistämisestä. Tehtävä edellyttää päättäväistä otetta asiakaspalvelu- ja myyntityöhön sekä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä.

Kesän jälkeen tehtävässä on mahdollista jatkaa osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Mitä tehtävä sisältää?
Tehtävässä toimit Turun myymälässämme, jossa vastaat Hilti myymälän tuotteiden ja palveluiden myynnistä ja markkinoinnista. Asiakaskunta on monipuolinen, tapaat asiakkaita kertaostajista aina suurten rakennushankkeiden vetäjiin. Myynnin ja asiakaspalvelun ohella hoidat päivittäisiä toimintoja, kuten tuotteiden esillepanoa, tuotteiden demonstrointia, tilauksia, huoltolähetyksiä ja tavaratoimitusten vastaanottoa.

Tehtävä on monipuolinen ja vaihteleva. Pääset esittelemään tuotteitamme, myymään ohjelmistojamme ja palveluitamme sekä tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Tutustut laajasti koko Hiltin tuotevalikoimaan, mikä avaa paljon tulevia uramahdollisuuksia.

Toimit osana alueellista myyntiverkostoa ja raportoit vastuulliselle myymäläpäällikölle.

Kaksi kolmasosaa työntekijöistämme työskentelee suorassa asiakaskontaktissa, joko myynnissä tai erilaisissa teknisissä tehtävissä.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaikki edellytykset tehtävässä menestymiseen. Saat käyttöösi työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja paljon vastuuta alusta alkaen. Kiitokseksi erinomaisesta suorituksesta ja johdonmukaisista tuloksista saat henkilökohtaista uravalmennusta ja houkuttelevia mahdollisuuksia edetä erilaisiin tehtäviin talossamme. Meillä saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Mitä odotamme sinulta:
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • Myynnillistä otetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Aktiivista ja suunnitelmallista työskentelyotetta
  • Liiketoiminnan ja teknologian ymmärtämistä
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista

Jos haluat työskennellä ensi kesänä dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, hae meille.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.

Saana Wright, Human Resources
P + 358 401 628 460 E WRIGSAA@hilti.com