(Poistunut julkaisusta)

Retail Sales Manager
Kährs Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja meillä on nyt haussa Espooseen tukku- ja vähittäiskaupan-yksikköömme Retail Sales Manager.

Meillä pääset rakentamaan menestystä laadukkaiden tuotteiden, osaavan henkilöstön ja merkittävien asiakkaiden kanssa. Tukku- ja vähittäiskaupan -yksikkömme vastaa tuotteidemme ja ratkaisujemme myynnistä, markkinoinnista ja aktiivisesta sidosryhmäyhteistyöstä rautakauppa-alan suurille keskusliikkeille ja niiden alueellisille yksiköille sekä alan erikoisliikkeille. Olemme jakaneet Suomen neljään myyntialueeseen, joilla kullakin toimii aluevastuullinen myyjämme.

Retail Sales Managerin roolissa tulet vastaamaan yksikön myyntitavoitteiden toteutumisesta ja asiakkuuksien kehittymisestä yhdessä nelihenkisen tiimisi kanssa. Työtehtäviisi kuuluu vuosi- ja henkilötavoitteiden asettaminen välitavoitteineen sekä niiden seuranta, myyntisuunnitelmien laatiminen ja toimeenpano, asiakkaiden tuote- ja myyntivalmennusten organisointi ja toteutus sekä erilaisten kannustinten, kuten esimerkiksi myyntikilpailujen ideointi. Yhdessä myyntijohtajan kanssa olet mukana neuvottelemassa keskusliikkeiden ja avainasiakkaiden vuosisopimuksista. Markkinoinnin kanssa suunnittelet myyntiä vauhdittamaan innovatiivisia kampanjoita. Et tee työtäsi yksin, vaan aktiivisen esimies- ja sidosryhmäyhteistyön kautta innostat eri osapuolet saavuttamaan menestystä yhdessä. Henkilökohtaisella myynnillä ja tuloksilla osoitat suuntaa sekä johdat ns. edestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta ja osaamista ratkaisumyynnistä, jossa hyödynnetään monipuolisesti ja innovatiivisesti, niin perinteisiä kuin moderneimpiakin käytänteitä. Myynti on vahvasti DNA:ssasi ja taustasi voi yhtä hyvin olla niin tuote- kuin palvelumyynninkin puolelta. Toimialan ja tuotteiden osalta annamme sinulle täydet valmiudet menestyä. Voit siis olla se, joka rikastaa toisaalla opituilla tiedoilla ja taidoilla osaamistamme. Tärkeintä, että tunnet intoa ja halua työskennellä tuotteidemme ja asiakassegmenttimme kanssa. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Uudistamis- ja kehittämishalu kuuluvat vahvasti luonteenpiirteisiisi. Sinulle on yhtä luonnollista liikkua kentällä kuin vaikuttaa eri sosiaalisissa verkostoissa. Esimiehenä olet kannustaja, innostaja ja onnistumisten mahdollistaja.

Tarjolla on monipuolinen ja toiminnallisia vapauksia tarjoava rooli menestystuotteiden parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio numerossa 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info.