(Poistunut julkaisusta)

Resurssisuunnittelija
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme resurssisuunnittelijaa VR FleetCaren toimitusketju -yksikön resurssisuunnittelutiimiin Helsinkiin. Toimitusketju -yksikkö on VR FleetCaren matriisitoiminto, jonka tehtävänä on varmistaa tuotantoyksiköillemme laadukkaat ja kustannustehokkaat materiaalihankinnan ja -logistiikan palvelut sekä suunnittelutoiminnot. Toimitusketjulla on vahva rooli VR FleetCaren kasvutarinassa raidekaluston monimerkkihuoltamona.

Resurssisuunnittelijana työhösi kuuluu työvuoro-, loma- ja koulutussuunnittelu yhteistyössä tuotantoyksiköiden esimiesten kanssa. Luot edellytykset henkilöstöresurssin ennustamiselle ja tehokkaalle käytölle huomioiden samalla tuotannon sujuvuuden sekä henkilöstön työhyvinvoinnin. Osallistut myös suunnittelun prosessien sekä työkalujen kehittämiseen. 

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet juuri valmistumassa esimerkiksi tekniseltä tai matemaattiselta alalta. Olet jo saattanut työskennellä suunnittelutehtävissä. Luemme eduksi työaikalain ja/tai työehtosopimuksen tuntemuksen.

Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Osaat hyödyntää tietoteknisiä ratkaisuja ja työkaluja sekä löydät nopeasti oleelliset asiat monimutkaisista kokonaisuuksista. Hahmotat ratkaisujen taloudelliset vaikutukset sekä uskallat tehdä harkittuja ja itsenäisiä päätöksiä myös paineen alla.

 10 syytä valita meidät

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Kiinnostuitko? 
Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.02.2021 mennessä oheisen linkin kautta. (Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.)

Kaipaatko lisätietoa? 
Lisätietoja tehtävästä antaa resurssisuunnittelun ryhmäpäällikkö Sanni Hilpinen, puh. 040 8621912.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.  VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.