(Poistunut julkaisusta)

Resurssisuunnittelija
Alko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Meille Alkossa vastuullinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua ja henkilöstömme on tässä avainasemassa. Innostava työyhteisö, kollegat ja vahva osaamisen kehittäminen ovat tukenasi erinomaisen asiakaskokemuksen mahdollistajana. Innostamme onnistumaan!

Etsimme nyt resurssisuunnittelijaa palveluliiketoimintayksikköömme Keski-/Itä-Suomen alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Olemme uudistamassa tapaamme toteuttaa resursointia ja työvuorosuunnittelua, ja osana tätä muutosta olemme äskettäin siirtyneet työvuorosuunnittelussa keskitetympään toimintamalliin.

Resurssisuunnittelijana osallistut noin 2000 myymälähenkilöstön työvuorojen suunnitteluun ja vastaat osaltasi tasoittumisjakson runkosuunnitelman ja varsinaisten työvuorosuunnitelmien tekemisestä sekä lomien ja koulutusten suunnittelusta. Tämän lisäksi pääset osallistumaan suunnittelussa hyödynnettävien toimintatapojen ja järjestelmien kehittämiseen. Tärkeä osa tehtävää ovat sisäisten asiakkaidemme opastus ja tukeminen, joten toivomme että palveluhenkisyys näkyy vahvasti työskentelytavassasi. Alkolaista resurssisuunnittelua tehdään tiiviissä yhteistyössä muun muassa myymälöiden palvelupäälliköiden, aluepäällikön sekä palvelukoordinaattorin kanssa. 

Tehtävässä menestymiseen tarvitset:

  • Aikaisempaa, vähintään 3 vuoden kokemusta palvelualan resursoinnista ja työvuorosuunnittelusta
  • Vahvaa tietojärjestelmäosaamista, analyyttistä ajattelutapaa ja kykyä suoriutua rutiininomaisista työtehtävistä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä halua ottaa vastuuta
  • Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä kehittää tehtäviisi liittyviä toimintatapoja
  • Hyviä tiimityöskentely-, asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja
  • Sinulla on tehtävään soveltuva, mielellään ammattikorkeakoulutasoinen loppututkinto
  • Lisäksi arvostamme kokemusta työvuorosuunnittelun keskittämisestä ja työvuorosuunnittelun järjestelmäprojekteista

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Suomen parhaaksi tunnustetussa palveluyrityksessä, kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä osaavien kollegoiden tuen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2020 aikana. Rekrytoitavan resurssisuunnittelijan vastuumyymälät sijaitsevat Keski-/Itä-Suomessa ja työskentelypaikasta alueella voidaan sopia tarkemmin valittavan henkilön kanssa. Työtä tehdään etätiimissä, jossa apunasi on kollegoita ympäri Suomen. Alko on savuton työpaikka. 

Innostuitko? 

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 4.10.2020 täyttämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.alko.fi/rekrytointi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa resursointipäällikkö Matti Väätäinen (puh. 020 711 5399) ke 23.9. klo 8-9, ma 28.9. klo 15-16 sekä to 1.10. klo 15-16 tai sähköpostitse matti.vaatainen@alko.fi.