(Poistunut julkaisusta)

Resurssisuunnittelija
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Etsimme VR Kunnossapidon toimitusketjun suunnittelutiimiin resurssisuunnittelijaa vanhempainvapaan sijaiseksi. 

Työhösi kuuluu työvuoro-, loma- ja koulutussuunnittelu yhdessä tuotannonsuunnittelun ja tuotantojen kanssa. Vastaat henkilöstöresurssin ennustamisesta ja tehokkaasta käytöstä huomioiden samalla tuotannon sujuvuuden sekä henkilöstön työhyvinvoinnin. Osallistut myös suunnittelun prosessien sekä työkalujen kehittämiseen.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet juuri valmistumassa esimerkiksi tekniseltä tai matemaattiselta alalta. Olet jo saattanut työskennellä suunnittelutehtävissä. Luemme eduksi työaikalain ja/tai työehtosopimuksen tuntemuksen.
 
Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Osaat hyödyntää tietoteknisiä ratkaisuja ja työkaluja, analysoida tietoa sekä kehittää toimintaa. Löydät nopeasti oleelliset asiat monimutkaisista kokonaisuuksista, hahmotat ratkaisujen taloudelliset vaikutukset sekä uskallat tehdä vaikeita ja rohkeita päätöksiä. Työssä onnistuminen edellyttää, että pystyt toimimaan itsenäisesti ja harkiten myös paineen alaisena.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden päästä kehittämään sekä itseäsi että VR Kunnossapidon resurssisuunnittelua. Työpanoksesi myötä, olet osa ketjua, joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston junamatkustamiseen. Tehtävä on määräaikainen ja  alkaa syyskuun alussa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä Ilmalan varikolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelun ryhmäpäällikkö Ilkka Männistö, p. 0400 378687, 22.7.2019 alkaen.

 Jätäthän hakemuksesi 11.08.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.