(Poistunut julkaisusta)

Resurssisuunnittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Oletko tarkka ja liiketoimintasuuntautunut? Onko sinulla kokemusta työvuorosuunnittelusta ja haetko uusia haasteita resursoinnin parista? Haluatko yhdessä resursointitiimin kanssa kehittää entistä tehokkaampaa ja asiakaslähtöisempää palvelua, henkilöstön työtyytyväisyyttä unohtamatta?
Kuulostaako seuraavalta stepiltä urallasi? Me haemme nyt innokkaaseen porukkaamme

RESURSSISUUNNITTELIJAA

Monipuoliseen, mielenkiintoiseen ja haastavaan työhön. Vastuullesi saat liiketoiminnan kannattavan ja tehokkaan toiminnan tukemisen resursoinnin keinoin omissa vastuuyksiköissäsi pääkaupunkiseudulla. Teet tiivistä yhteistyötä esimiestemme kanssa, tuotat suunnitteluun liittyvää dataa ja analyysejä. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä pääkonttorissamme Tikanpesässä.

Tarjoamme mukavan työn kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä, parhaiden työkavereiden joukossa!

Mitä odotamme sinulta?
Edellytämme aikaisempaa työkokemusta resursoinnin parissa, hyvää palveluasennetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Liiketoiminnallinen ajattelukyky yhdistettynä laadukkaaseen henkilöstöjohtamiseen luovat parhaat edellytykset tehtävässä menestymiseen. Koet liiketoiminnan tukiroolin omaksesi ja pidät siitä että voit auttaa ihmisiä onnistumaan ja menestymään työssään. Henkilönä olet ammattitaitoinen, jämäkkä, ihmisiä arvostava ja innostava. Kokemus raportoinnista (erityisesti Power BI) on plussaa. Olet myös valmis matkustamaan työssä tarpeen vaatiessa.

Mikäli olet hakemamme resurssisuunnittelija, älä enää epäröi vaan pistäpä hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta! Hakuaikaa on 15.10. saakka. Käymme kuitenkin hakemuksia lävitse jo hakuaikana, joten toimi pian! Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan voit pirauttaa resurssipäällikkö Minna Rehnille 4.10. klo 8-10 välisenä aikana p. 050-4616625.