Resurssipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Etsimme Mehiläisen lääkärikeskus- ja sairaalarekrytointitiimiin RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan valtakunnallisesti Hammas Mehiläisen hammaslääkärirekrytoinneista yhdessä yksiköiden johdon kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet myyntihenkinen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja pystyt hallitsemaan monia projekteja samanaikaisesti. Toimit oma-aloitteisella työotteella, et pelkää tarttua puhelimeen ja kykenet pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä.

Resurssipäällikön tehtävänkuvaan kuuluu ensisijaisesti hammaslääkäreiden rekrytointi, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä rekrytointitoiminnan kehittäminen ja Mehiläisen toimipisteiden esimiesten tukeminen suun terveydenhuollon ammattilaisten rekrytoinneissa.

Aikaisempi työkokemus suun terveydenhuollon alalta sekä vastaavat rekrytointitehtävät katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan johtavassa yrityksessä sekä dynaamisen, innovatiivisen ja kehittyvän työympäristön.

Odotamme sinulta:

- tehtävää tukevaa koulutustaustaa esim. terveydenhuollon tai kaupallisen alan korkeakoulututkintoa
- paineensietokykyä
- tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
- kiinnostusta toimialaa kohtaan
- ymmärrystä suun terveydenhuollon alalta

Resurssipäällikkö osallistuu erilaisiin rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua myös normaalien työaikojen ulkopuolelle. Työskentelypaikka on Helsingin Töölön toimipiste, mutta tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista Suomessa.

Työ alkaa syksyllä 2020 joten lähetäthän avoimen työhakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si viimeistään 27.9.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Johanna Heikkilä
johanna.heikkila@mehilainen.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot