(Poistunut julkaisusta)

Resurssipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Etsimme Mehiläisen lääkärikeskus- ja sairaalarekrytointitiimiin RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan valtakunnallisesti yksiköidemme psykoterapeuttien ja muiden mielenterveyspalveluiden ammattilaisten sekä lääkäreiden rekrytoinneista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta rekrytointityöstä ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Et pelkää tarttua puhelimeen ja kykenet ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä lähtien. Sinulla on aito halu kehittää mielenterveyspalveluiden ammattilaisten rekrytointia Suomen edistyksellisimmässä terveydenhuoltoalan yrityksessä. Olet myyntihenkinen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja pystyt hallitsemaan monia projekteja samanaikaisesti. Kykenet pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä.

Resurssipäällikön tehtävänkuvaan kuuluu ensisijaisesti psykoterapeuttien rekrytointi, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä rekrytointitoiminnan kehittäminen ja Mehiläisen toimipisteiden esimiesten tukeminen mielenterveyspalveluiden ammattilaisten rekrytoinneissa.

Aikaisempi kokemus rekrytointityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi. Kokemus mielenterveys- ja/tai terapiapalveluista katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan johtavassa yrityksessä sekä dynaamisen, innovatiivisen ja kehittyvän työympäristön.

Odotamme sinulta:

- tehtävää tukevaa koulutustaustaa esim. terveydenhuollon tai kaupallisen alan korkeakoulututkintoa
- aiempaa kokemusta mielenterveys -tai rekrytointitehtävistä
- paineensietokykyä
- tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
- kiinnostusta toimialaa kohtaan

Resurssipäällikkö osallistuu erilaisiin rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua myös normaalien työaikojen ulkopuolelle. Työskentelypaikka on Helsingin Töölön toimipiste, mutta tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista Suomessa.

Työ alkaa syksyllä 2020 joten lähetäthän avoimen työhakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si viimeistään 31.7.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Johanna Heikkilä
johanna.heikkila@mehilainen.fi