Resurssipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme Mehiläisen lääkärikeskus ja sairaalarekrytointitiimiin RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan lääkärikeskusten, sairaaloiden ja työterveyden lääkärirekrytoinneista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot etkä pelkää tarttua puhelimeen. Kykenet ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä lähtien ja sinulla on aito halu kehittää lääkärirekrytointia Suomen edistyksellisimmässä terveydenhuoltoalan yrityksessä. Olet myyntihenkinen etkä stressaannu tilanteesta, jossa sinulla on monta projektia käynnissä samanaikaisesti. Kykenet pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä.

Resurssipäällikön tehtävänkuvaan kuuluu lääkäreiden rekrytointi, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä rekrytointitoiminnan kehittäminen ja Mehiläisen toimipisteiden esimiesten tukeminen lääkärirekrytoinneissa. Aikaisempi kokemus myynti- tai rekrytointityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan johtavassa yrityksessä sekä dynaamisen, innovatiivisen ja kehittyvän työympäristön.

Odotamme sinulta:

- tehtävää tukevaa koulutustaustaa, kaupallisen tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa
- vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavista myynti- ja/tai rekrytointitehtävistä
- paineensietokykyä
- tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
- kiinnostusta toimialaa kohtaan

Resurssipäällikkö osallistuu erilaisiin rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua myös normaalien työaikojen ulkopuolelle. Työskentelypaikka on Helsingin Töölön toimipiste, mutta tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista Suomessa.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä joten lähetä hakemuksesi 8.4.2020 mennessä rekrytointijärjestelmän kautta!

johanna.heikkila@mehilainen.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot