(Poistunut julkaisusta)

Resurssipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Haemme nyt energistä ja tuloshakuista

RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ

lääkärivuokrauksen myynti- ja rekrytointitehtävään Etelä-Suomen lääkärirekrytointitiimiin Helsingin Töölön toimipisteeseen.

Resurssipäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainoitteinen lääkäreiden rekrytointi, lääkäripalveluiden kuntamyynti, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät monipuoliset työtehtävät.

Nyt haussa olevalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Resurssipäälliköllä tulee olemaan monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Aikaisempi kokemus myyntityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:
- Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, kuten kaupallinen tutkinto korkeakoulusta
- Vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavista myynti- ja/tai rekrytointitehtävistä.
- Paineensietokykyä
- Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta.
- Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat iltapäiväpainotuksella, mutta resurssipäällikkö tulee osallistumaan myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Resurssipäällikkö työskentelee pääosan työajastaan Töölön toimipisteessä, mutta työ edellyttää myös jonkin verran matkustamista Suomessa.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä pohjapalkka, tulospalkkio, matkapuhelin- ja tietokone-etu sekä muita etuja. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään vuoden alusta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta. 18.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 22.11 klo 12-16 ja 29.11 klo 12-16 Palvelujohtaja Josef Fakeh, Puh. 050 3684788, Josef.fakeh@mehilainen.fi