(Poistunut julkaisusta)

Resurssipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme nyt energistä ja tuloshakuista

RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ

myynti- ja rekrytointitehtävään Pohjois-Suomen lääkärirekrytointitiimiin Oulun toimipisteeseen.

Resurssipäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti lääkäreiden rekrytointi, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät monipuoliset työtehtävät.

Nyt haussa olevalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Resurssipäälliköllä tulee olemaan monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Aikaisempi kokemus myyntityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:
- Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, kaupallisen tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa.
- Vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavista myynti- ja/tai rekrytointitehtävistä.
- Paineensietokykyä
- Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta.
- Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat iltapäiväpainotuksella, mutta resurssipäällikkö tulee osallistumaan myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Resurssipäällikkö työskentelee pääosan työajastaan Oulun toimipisteessä, mutta työ saattaa edellyttää myös jonkin verran matkustamista Suomessa. Tehtävään valitulle on tarjolla kuukausipalkka, lisäksi erillinen tulospalkkio, matkapuhelin- ja tietokone-etu sekä muita etuja. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään alkusyksyn aikana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta 22.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Niina Koskinen, niina.koskinen@mehilainen.fi p. 050 543 8100