(Poistunut julkaisusta)

Resurssipäällikkö
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Etsimme Resurssipäällikköä nopeasti kasvavaan Raitiotierakentamisen yksikköömme

Raitiotierakentamisen resurssipäällikkönä vastaat kasvavan organisaatiomme henkilöresurssien hallinnasta. Työtehtäviisi kuuluu mm. uusrekrytoinnit, kausityöntekijöiden rekrytoinnit sekä tiivis oppilaitosyhteistyö. Resurssipäällikkönä toimit esimiehenä, joten työtehtäviisi kuuluu myös työntekijöiden kehittämis- ja koulutustehtäviä.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä yksikön päällikön ja isojen projektien projektijohtomme kanssa. Lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan kuitenkin koulutuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella. 

Odotamme työtehtävään sopivaa koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin sekä hyviä ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus HR- tai resurssipäällikön tehtävistä, kokemus rakennusalasta ja toimimisesta isossa projekti- ja linjaorganisaatiossa katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu kehittää jotain merkityksellistä – tulevaisuuden parhaita tekijöitä raitioteiden rakentajiksi.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut kasvavassa liiketoimintaympäristössä. Työpaikkasi voi olla joko Helsingissä tai Tampereella, jolloin olet lähellä Raide-Jokeri- ja Tampereen Raitiotieallianssi -projektejamme. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jyrki Kataja 040-866 1790 (jyrki.kataja@vr.fi), Tampereen projektijohtaja Mikko Nyhä 040-863 0450 (mikko.nyha@vr.fi) tai Raide-Jokerin varaprojektipäällikkö Ahti Huhtaniska 040-862 5597 (ahti.huhtaniska@vr.fi).

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen  5.8.2019 mennessä.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • TES-osaaminen
 • HR-kokemus
 • Tehtävään sopiva koulutus
 • Suomi
 • Ruotsi
 • Englanti
 • Yhteistyökyky
 • Neuvottelutaidot

Työsuhde-edut

 • Työsuhdematkalippu
 • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
 • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
 • Lounasetu

Puhelin: 040 866 1790 Sähköposti: jyrki.kataja@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki, Tampere