(Poistunut julkaisusta)

Resurssipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Haemme nyt energistä ja tuloshakuista

RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ

myynti- ja rekrytointitehtävään osaksi Mehiläisen voimakkaassa kasvussa olevaa perusterveydenhuollon toimintaa.

Resurssipäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi- ja sopimusneuvottelut, sisäisistä asiakkuuksista vastaaminen ja rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät muut monipuoliset työtehtävät.

Valittava henkilö liittyy osaksi Mehiläisen perusterveydenhuollon valtakunnallista tiimiä. Työpiste sijaitsee Tampereella Finlaysonilla, mutta myös muu työpiste suurimmissa kaupungeissa on mahdollinen. Valittava henkilö saa vastuulleen Mehiläisen ulkoistusten ja julkisen sektorin asiakkaiden lääkärirekrytoinnin omien vastuuyksiköiden osalta.

Haettavalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Resurssipäälliköllä on aina monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä sekä aikaisempi kokemus rekrytointitehtävistä katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:
- Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, esim. tradenomi tai KTM
- Vähintään 2-3 vuoden kokemusta myyntitehtävistä
- Paineensietokykyä
- Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
- Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa

Työajat ovat pääsääntöisesti toimistotyöajat iltapäiväpainotuksella, mutta lääkäreiden sekä lääketieteen kandidaattien tapaamiset voivat tarvittaessa ajoittua myös alkuiltaan tai viikonloppuun. Henkilö osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka myös saattavat sijoittua toimistotyöaikojen ulkopuolelle. Resurssipäällikkö työskentelee Mehiläisen Tampereen Finlaysonin lääkärikeskuksessa, mutta työ edellyttää myös jonkin verran matkustamista, alkuvaiheessa etenkin Itä-Suomen alueella.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä kuukausipalkka, tulospalkkio, matkapuhelin- ja tietokone-etu sekä muita esimerkiksi terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä etuja. Tehtävä on vakituinen. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan alkusyksyllä.

Kysy rohkeasti lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Karo Vainionpää 045-8792292, karo.vainionpaa@mehilainen.fi (yhteydenotot 24.06. - 05.07.2019 ti, ke ja to klo 09-10 välillä)