(Poistunut julkaisusta)

Resurssipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Mehiläinen on terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelualan johtavia toimijoita Suomessa. Rautainen erikoissairaanhoidon tiimi rekrytoi suuren kasvun vuoksi uutta huipputekijää tiimiinsä. Haemme energistä ja tuloshakuista

RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ

työelämäpalveluiden rekrytointitehtäviin.

Resurssipäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti lääkäreiden ja työterveyshuollon erikoislääkäreiden rekrytointi (koko prosessi), rekrytointimarkkinointitehtävät, pienimuotoisesti HR-tehtäviä sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät monipuoliset työtehtävät.

Nyt haussa olevalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Resurssipäälliköllä tulee olemaan monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Työ on hyvin myynti- ja neuvotteluluonteista! Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Aikaisempi kokemus myynti- tai rekrytointityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:

- Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, kaupallisen tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa.
- Vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavista myynti- ja/tai rekrytointitehtävistä.
- Paineensietokykyä
- Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
- Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa

Tarjoamme valituksi tulevalle:

- Ison konsernin edut
- Näköalapaikan alan johtavassa yrityksessä
- Dynaamisen, positiivisen ja aktiivisen tiimin
- Innovatiivisen ja kehittyvän työympäristön sekä toimialan

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat iltapäiväpainotuksella, mutta Resurssipäällikkö tulee osallistumaan myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Resurssipäällikkö työskentelee pääosan työajastaan Helsingin Töölön toimipisteessä, mutta työ edellyttää myös jonkin verran matkustamista Suomessa. Tehtävään valitulle on tarjolla kuukausipalkka, lisäksi erillinen tulospalkkio sekä työntehtäviin liittyvät välineet ja edut. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään alkusyksyn aikana.

Lisätietoja antaa 11- 20.7.2018 ajan Palvelujohtaja Josef Fakeh, Puh. 050 3684788 tai Josef.fakeh@mehilainen.fi.