(Poistunut julkaisusta)

Resurssipäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme nyt energistä ja tuloshakuista

RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ

lääkäreiden rekrytointitehtävään Kanta-Hämeen ja Keski-Uusimaan yksiköihimme.

Resurssipäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti lääkäreiden rekrytointi, uusien lääkäreiden perehdytys toimintaympäristöömme, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät monipuoliset työtehtävät.

Nyt haussa olevalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Resurssipäälliköllä tulee olemaan monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta rekrytointityöstä. Aikaisempi kokemus vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:
- Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, kaupallisen tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa.
- Vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavista myynti- ja/tai rekrytointitehtävistä.
- Paineensietokykyä
- Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta.
- Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa

Henkilö voi työskennellä pääasiassa Hämeenlinnan, Riihimäen tai Hyvinkään toimipisteessä, mutta työ edellyttää myös jonkin verran matkustamista Suomessa. Tehtävään valitulle on tarjolla kuukausipalkka, lisäksi erillinen tulospalkkio, matkapuhelin- ja tietokone-etu.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Hae työpaikkaa rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 19.2.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Päivi Jurvanen, Puh. 050 5446903, paivi.jurvanen@mehilainen.fi.