(Poistunut julkaisusta)

Resurssipäällikkö / Helsinki
Mehiläinen, Julkiset terveyspalvelut ja ulkoistukset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2018

Haemme nyt energistä ja tuloshakuista

RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ

lääkärirekrytointitiimiin Helsingin toimipisteeseen.

Tehtävänkuvaan kuuluu pääasiallisesti lääkäreiden rekrytointi, lääkäripalveluiden kuntamyynti, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät monipuoliset työtehtävät.

Nyt haussa olevalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Haettavalla henkilöllä tulee olemaan monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Tärkein työväline on puhelin, joten luurikammoa ei haettavalla henkilöllä voi olla.

Hakijoilta edellytetään myös:
- Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, kaupallisen tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa.
- Vähintään 2-3 vuoden kokemusta vastaavista myynti- ja/tai rekrytointitehtävistä.
- Paineensietokykyä
- Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta.
- Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat iltapäiväpainotuksella, mutta työ sisältää myös osallistumista rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle, sekä lääkäritapaamisia ja puheluja alkuiltaisin. Työ edellyttää myös jonkin verran matkustamista Suomessa. Tehtävään valitulle on tarjolla kuukausipalkka, lisäksi erillinen tulospalkkio, matkapuhelin- ja tietokone-etu sekä muita etuja. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta 17.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Karo Vainionpää ma-to klo 09-12 välillä. Puh. 045-8792292, karo.vainionpaa@mehilainen.fi