(Poistunut julkaisusta)

Resurssikoordinaattori Kruunusillat-hankkeelle
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Helsingin kaupunki ja HKL ovat valinneet Kruunusillat-hankkeen allianssikumppaniksi ryhmittymän, johon kuuluvat YIT:n lisäksi NRC Group Finland Oy, Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy ja Sweco Finland Oy. Kruunusillat raitiotieyhteys yhdistää Laajasalon, Korkeasaaren ja Kalasataman Helsingin keskustaan.

Allianssin kehitysvaihe alkaa loppuvuodesta 2019 ja kestää noin 1,5 vuotta, jonka aikana suunnitellaan allianssikokonaisuuden sisältö ja toteutus sekä määritetään tavoitekustannus ja toteutussuunnitelma. Kehitysvaiheen jälkeen tehdään päätös toteutusvaiheeseen siirtymisestä. Kruunusillat raitiotieallianssin tavoitteena on suunnitella ja rakentaa kasvavalle Laajasalolle sujuva ja luotettava joukkoliikenneyhteys keskustaan.

Haemme nyt porukkaamme

RESURSSIKOORDINAATTORIA

HELSINKI

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko rakentamisen arjen tunteva tiimin luottopelaaja, joka ennakoi ja löytää projektille rakennusalan parhaat osaajat? Tule resurssikoordinaattoriksi Kruunusillat raitiotieallianssille, osaksi mahtavaa ja reipashenkistä allianssitiimiämme! Pääset tekemään käynnistyvän suurhankkeen henkilöstöresurssisuunnittelua yhdessä projektijohdon kanssa heti hankkeen alusta lähtien. Osallistut haastatteluihin, vastaat hankkeen rekrytoinnin käytännön asioiden hoitamisesta ja olet mukana työntekijöiden perehdyttämisessä varmistaen työn sujuvan aloituksen. Toimit myös projektin yhteyshenkilönä henkilöstö- ja työhyvinvointiasioissa ja pidät tiiviisti yhteyttä allianssin eri osapuolten kanssa.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija? 

Etsimme porukkaamme ennen kaikkea tekijätyyppiä, jolla langat pysyvät tiukasti käsissä. Olet asiakaspalveluhenkinen superorganisoija, jonka kanssa on helppo työskennellä. Tiedät, miten rakentamisen allianssiprojektit etenevät, mutta ennen kaikkea sinua kiinnostavat siellä työskentelevät ihmiset. Työskentelyotteeltasi olet joustava, oma-aloitteinen ja kehitysmyönteinen, mutta et kaihda rutiinejakaan. Säilytät positiivisen asenteesi yllättävissäkin tilanteissa, ja sopeudut nopeasti uuteen.

Resurssikoordinaattorina olet avainroolissa projektin oikea-aikaisen resurssoinnin onnistumisen kannalta. Tehtävänäsi on siis varmistaa, että tarve sekä oikeanlainen osaaminen ja kyvykkyys kohtaavat hankkeen edetessä. Viihdyt hektisessä projektiympäristössä ja viet useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. Omaat sosiaalista pelisilmää ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

Sinulla on kokemusta rakennusalalta ja korkeakoulututkinto esimerkiksi rakennusalalta tai liiketaloudesta. Kokemuksen rekrytoinneista sekä isojen hankkeiden resurssoinnista katsomme sinulle eduksi.

Miksi YIT:lle? 

Olemme alamme pieni jättiläinen, mutta kulttuurillamme on lämmin sydän. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Me YIT:llä luotamme osaajiimme.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä projektijohtaja Jere Keskiseen, puh. 040 710 0531.

Hae tehtävään 22.12.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

Lue lisää hankkeesta:

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kruunusillat-fi/tietoa-hankkeesta/