(Poistunut julkaisusta)

Restaurant Marketing Manager
SLM Finland Oy / Pizza-online.fi

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Pizza-online.fi ja Onlinepizza ovat ruoan online-tilauspalveluita, joiden avulla jokainen voi tavoittaa tuhansia ravintoloita ympäri Suomen ja Ruotsin. Pizza-online.fi toimii Suomessa ja Onlinepizza Ruotsissa. Molemmat ovat osa alallaan kansainvälisesti suosituinta konsernia, saksalaista Delivery Hero:ta.

Etsimme markkinointi-tiimimme vahvistukseksi Restaurant Marketing Manageria auttamaan yhteistyöyrityksiämme Suomessa ja Ruotsissa menestymään entistä paremmin ja kasvattamaan online-myyntiään. Tässä avainroolissa suunnittelet ja toteutat markkinointikampanjoita yhdessä ravintoloiden kanssa. Raportoit suoraan CMO:lle. Ihanteellisella hakijalla on vahva kokemus B2B-markkinoinnista sekä ravintola-alan tuntemusta. Haluamme tiimiimme huumorintajuisen tiimipelaajan, jolla on positiivinen asenne työhön.

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat

 • Luoda ja analysoida ravintoloille parhaita tapoja kasvattaa liiketoimintaansa ruokien kotiinkuljetus-palveluissa

 • Ylläpitää ja kehittää B2B-verkkokauppaa Suomessa ja Ruotsissa

 • Varmistaa ravintoloille ajantasalla oleva tieto Pizza-online.fi:n ja Onlinepizzan monista mahdollisuuksista auttaa heitä

 • Löytää uusia ravintoloita Pizza-online.fi:n ja Onlinepizzan palveluihin

 • Pysyä ajan hermolla toimialan muutoksista
   

Tarvitsemasi taidot ja kokemus

 • Vähintään 3 vuoden kokemus B2B-markkinoinnista

 • Kokemusta B2B online-myynnistä

 • Työskentelet sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
   

Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja sisältää matkustelua pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa ja rennossa ilmapiirissä. Ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi! Puhallamme yhteen hiileen ja teemme töitä tehokkaasti, unohtamatta hauskanpitoa. Tuemme jokaisen työntekijän oppimista sekä urakehitystä ja juhlimme onnistumisia yhdessä. Työpaikan yhteishengestä pitävät huolen niin yhteiset lounaat, virkistyspäivät kuin myös toisinaan kahvitauon korvaavat biljardimatsit työkaverin kanssa. Työajat ovat joustavat ja toimistomme, jossa pääasiallisesti työskentelet, sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla Plaza Business Parkissa. Työsi voit halutessasi tehdä osittain myös etänä.

Oletko uusi Restaurant Marketing Managerimme? Lähetäthän englannin- tai ruotsinkielisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi CMO:llemme Philip Eidelle osoitteeseen philip.eide@deliveryhero.com Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 28.2. Kaivatessasi lisätietoja tehtävästä, olethan sähköpostitse yhteydessä Philipiin.