(Poistunut julkaisusta)

Restaurant General Manager TACO BELL Lappeenranta
Restel Mexican Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Haluatko tehdä asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty? Siistejä, herkullisia juttuja? Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan?

Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme Ravintolapäällikkö - RESTAURANT GENERAL MANAGER, uuteen Lappeenrannan, Kesäkuussa 2019 avattavaan Taco Bell -ravintolaan!

Sinun tehtäväsi ja vastuusi

Pääset rakentamaan tiimisi uuteen avattavaan ravintolaan, joka tarjoaa jatkuvasti upeaa ruokaa ja mahtavia asiakaskokemuksia. Teet ravintolastasi hienon paikan tehdä töitä omalla esimerkilläsi ja saat sen pyörimään loistavasti myös ilman sinun läsnäoloasi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan kokemusta ja paljon asennetta johtaa menestyksekästä ravintolaa henkilökunnan kautta - Tulos, henkilöstö ja asiakas fokuksen keskiössä kaikessa.

Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell lisää makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja laittaa twistin tarjoamaansa ruokaan luomalla kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Jos haluat rakentaa uraasi samalla, kun tarjoat asiakkaille nopeaa, hauskaa ja ystävällistä palvelua sekä toimit tukena koko tiimillesi niin Team Membereille kuin Shift Leadeille, on Taco Bellin tarjoama tehtävä täydellinen juuri sinulle!

Työsuhde on kokoaikainen 112,5h/3vko sekä toistaiseksi voimassa oleva.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, perehtymällä tehtäviin. Ravintola aukeaa kesäkuun alussa ja koulutus kestää noin 2,5 kk riippuen aikaisemmasta osaamisestasi ja oppimistahdistasi. Koulutus tapahtuu pääosin pääkaupunkiseudulla.

Työkielinä käytetään suomen kielen lisäksi englanninkieltä ja eduksesi katsomme venäjän kielen osaamisen. Työvuorot sijoittuvat aamu klo 8.00 ja 05.00. välille riippuen viikonpäivästä ja RGMn tulee pystyä työskentelemään kaikissa vuoroissa tarpeiden mukaan.

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä (HUNGRY) tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

• Helpful - Autamme ja palvelemme timanttisella "kyllä onnistuu" - asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.

• Understanding - Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.

• Never follow - Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.

• Grateful - Sanomme kiitos - useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.

• Relentless - Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.

• Youthful - Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

Taco Bellissä työskentely on niin kivaa, että aloitettuasi, et halua enää luopua siitä! Ja tästä myös tunnustuksena Taco Bell palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Lähetäthän hakemuksesi, palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://restel.fi/restel-tyopaikat/