(Poistunut julkaisusta)

Restaurangarbetare och kockar till nya Social Burgerjoint, Vasa
The Social Burger Joint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Social Burgerjoint öppnar sina dörrar i Vasa under hösten! Vi söker efter restaurangarbetare och kockar till Burgerhood-gänget. Vi erbjuder både fast anställning på heltid samt deltid, t.ex. för studeranden.

Kom med och skapa en LYSANDE Burgerhood-stämning tillsammans med nya fina kollegor!

Social Burgerjoints koncept är enkelt: biffen är i fokus i varje burgare. Hemliga ingredienser eller recept finns inte, det är våra människor som gör oss speciella. Social Burgerjoint är absolut mer än en restaurang.

Känner du att dessa ord beskriver dig: GLAD, DUKTIG, TEAMPLAYER? Jobbar du hårt och gillar du att betjäna kunder på bästa sätt, med ett leeende på läpparna? Har du lite erfarenhet från tidigare av köks- eller restaurangarbete?

OM DU SVARADE JA på ens en del av dessa frågor, SÖK TILL OSS! Arbetet påbörjas så fort rätt BURGERJOINT-typer hittas!

Barona fungerar som samarbetspartner i denna rekrytering. Arbetsförhållandet är endera till Social Burgerjoint eller Barona, beroende på typ av kontrakt.

”People first. Burger first.” är en påminnelse om varför vi finns till. Någon kunde kanske säga att på toppen finns det inte plats för fler än en, men detta ordspråk säger det viktigaste: kunder och burgare är viktigast.