Resource business partner
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Haemme Olkiluotoon

RESOURCE BUSINESS PARTNERIA

Oletko sinä uusi resurssihankintatiimimme ammattilainen? 

Minkälaista henkilöä haemme?

Haemme energistä ja positiivisen asenteen omaavaa Resource Business Partneria, jonka päätehtävänä on hankkia ulkopuolista työvoimaa TVO-konsernin eri liiketoimintoihin. 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja jo tietämystä sekä kokemusta hankinnan tehtävistä. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä tavoitehakuista neuvottelutaitoa suomeksi ja englanniksi. Hallitset hyvin MS Office -työkalut ja sinulla on mahdollisesti kokemusta ERP-järjestelmistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoa ja huolellisuutta. Tuntemus alan kotimaisista ja kansainvälisistä toimittajaverkostoista katsotaan eduksi.

Työssäsi hoidat oman vastuualueesi resurssihankinnat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti. Työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä TVO-konsernin eri liiketoimintojen kanssa.  Pystyt päivittäisessä työssäsi pitämään hyppysissäsi useita resurssihankintoihin liittyviä asioita ja saat ne hallitusti paineenkin alla vietyä aikataulussa maaliin. Vertailet analyyttisesti toimittajavaihtoehtoja ja niiden kautta löytyviä resursseja. Et vierasta päivittäisiä hankintoihin liittyviä hallinnollisia ja operatiivisia tehtäviä, vaan hoidat ne joustavasti ja tarkasti. Osallistut myös osana tiimiä toimintatapojemme ja yhteistyöverkostojemme kehittämiseen. 

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Kirsi Koskinen, puh. 040 513 2059.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447619
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kirsi Koskinen (kirsi.koskinen (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 040 513 2059
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta