(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitajia ja laskunkäsittelijöitä SOK Palveluässään
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Primary location:

KAJAANI

Haluatko olla työlläsi mukana mahdollistamassa S-Ryhmän toimijoiden arkipäiväisen toiminnan ja liittyä 140 taloushallinnon ammattilaisen joukkoon Kajaanin toimistollemme?

SOK Talous vastaa SOK-yhtymän taloussuunnittelusta ja -seurannasta sekä koko S-ryhmän taloustoimintojen kehittämisestä ja yhteisten talous- sekä palkkahallintopalveluiden tuottamisesta. Me puolestaan olemme SOK Talouteen kuuluva taloushallinnon palvelukeskus, eli Palveluässä. Kauttamme kulkee lähes kaikki S-ryhmään kuuluvien yritysten osto- ja myyntilaskut, maksuliikenne, matkalaskut ja paljon muuta.

Me SOK Palveluässässä haemme nyt Kajaaniin myyntireskontranhoitajia ja laskunkäsittelijöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita ja osa työsuhteista kestää vuoden 2021 tilinpäätöksen laadintaan asti. Työt alkavat heti sopivien henkilön löydyttyä.

Millaisia tehtävät käytännössä ovat?

  • Myyntireskontranhoitajan työtehtäviisi kuuluu muun muassa myyntilaskutusta, tase-erittelyiden tekoa ja selvitystä, reskontranhoitoa sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.

  • Laskunkäsittelijän toimenkuva pitää sisällään muun muassa laskujen kirjausta SAP-järjestelmään ja yhteydenpitoa tavarantoimittajiin, hankinnan ja varaston suuntaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle innostavan ja haastavan työn Suomen suurimman kaupan alan toimijan palveluksessa. Tulet työskentelemään osana isoa tiimiä ja saat ympärillesi kannustavat sekä osaavat kollegat, jotka perehdyttävät sinut työtehtäviin ja ovat tukenasi päivittäin.

Pääset myös työskentelemään moderniin industrial-henkiseen avokonttoriimme, josta ei persoonallisuutta puutu! Olemme panostaneet paljon tilojen yleiseen viihtyvyyteen sekä käytettävyyteen. Jaksaminen ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä ja panostamme erityisesti hyvään työergonomiaan. Meillä pääset myös nauttimaan Suomen laajimmista henkilöstöeduista, joista voit lukea lisää täältä https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme myös ePassi-edun, jota voit käyttää haluamiisi liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluihin.

Millaisilla ominaisuuksilla menestyt näissä tehtävissä?

Arvostamme sopivaa taloushallinnon koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä.  Toivomme, että innostut järjestelmien parissa työskentelystä ja pidät numeroista, mutta sinulla on myös rohkeutta tarttua puhelimeen ja soittaa asiakkaalle. Ennen kaikkea haemme positiivista, reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä intoa oppia uutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, minkä lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi etenkin laskujenkäsittelijän työssä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla uusi työkaverimme?

Voit hakea näitä tehtäviä oheisen hakulomakkeen kautta 28.02.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen asti! Kerro meille hakemuksessasi tarkemmin, kumpi työtehtävä sinua kiinnostaa ja miksi juuri sinä olisit hyvä vahvistus tiimiimme.

Jäikö jokin mietityttämään? Tehtäviin liittyen voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Ulla Hyväriseen (p. 010 768 6062) ke 17.2. klo 13-14 ja ti 23.2. 12-13. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse rekrytoinnissa mukana olevaan HR-asiantuntijaamme eini.jarvi@sok.fi.

#SOK