Reskontranhoitaja
Maininki Kiinteistöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Oletko jo kokenut taloushallinnon ammattilainen ja etsit pitkäkestoista työtä mukavassa tiimissä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Maininki Kiinteistöpalvelut Oy reskontranhoitajaa huolehtimaan asunto-osakeyhtiöiden vastikevalvonnasta ja osakkaiden lainanhallinnasta. Työssä voi aloittaa jo kesäkuussa, ja työsuhde on luonteeltaan vakituinen ja kokoaikainen. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan Maininki Kiinteistöpalvelut Oy:n kirjoille. Maininki Kiinteistöpalvelut Oy on vakavarainen, vuonna 1973 perustettu isännöinti-, kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluja tuottava yritys.

Asunto-osakeyhtiöiden vastikevalvonnan ja lainanhallinnan lisäksi työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, tietojen syöttöä järjestelmään sekä erilaisia toimiston avustavia tehtäviä.

Sinulla on jo mieluusti useamman vuoden verran työkokemusta esimerkiksi taloushallinnon tehtävistä. Kokemus reskontran hoitamisesta on sinulle eduksi, muttei välttämättömyys. Tehtävässä tarvitaan ennen kaikkea asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä lisäksi rutiinien sietokykyä, sillä työskentelet niin ihmisten kanssa kuin numeroiden parissa.

Koulutustaustaasi tärkeämpiä elementtejä ovat motivaatio taloustehtäviin ja tarmokas työskentelytyyli. Kiireestä tai paineesta huolimatta pysyt rauhallisena, huolellisena ja kylmähermoisena, eivätkä langat mene solmuun käsissäsi.

Tarjoamme sinulle pitkäkestoisen työn rennossa mutta tekevässä tiimissä. Saat käyttöösi lounasedun, ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä. Reskontranhoitajan työaika on liukuva.

Koska haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy, lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Ensimmäisissä haastatteluissa käytetään HireVue-videotyökalua. Haku päättyy 30.6.20201. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527 tai maarit.jolla@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot