(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja
Bassadone Automotive Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Vuosimyyntimme on noin 27.000 autoa ja konsernissamme työskentelee noin 360 autoalan ammattilaista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 417 milj. €. Konserniin kuuluu lisäksi oma vähittäiskauppaketju Autoverkkokauppa.fi sekä vakuutus- että rahoitusliiketoimintaa.

Bassadone Automotive Nordic kantaa ylpeydellä ja Suomen ainoana autoalan työnantajana kansainvälisestikin arvostettua Great Place To Work® -sertifiointia. Tämä tunnustus kertoo yrityksemme loistavasta työntekijäkokemuksesta sekä siitä, että olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Vaalimme luottamukseen perustuvaa yrityskulttuuria sekä nautimme työkavereidemme kanssa työskentelystä. Olemme sitoutuneet rakentamaan parasta työpaikkaa henkilöstöllemme, joka on tärkein voimavaramme.

 

Haemme nyt reskontranhoitajaa perhevapaan sijaisuuteen

Reskontranhoitaja työskentelee osana kymmenhenkistä talousosastoa, jossa hoidetaan konserniyhtiöiden talousasiat. Tehtävä on määräaikainen alkaen huhtikuussa ja kestäen vähintään 31.8.2022 asti.

Työtehtäviin sisältyy myynti- ja ostoreskontran tehtäviä kuten pankkitilien tapahtumien kirjaukset, suoritusten kohdistukset ja selvitystyö. Reskontranhoitajan toimenkuvaan kuuluu myös ostolaskujen tarkastus ja tiliöinti sekä perintä ja maksuliikenteen hoitaminen.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä koulutuksesi tukee käytännön tekemistä ja talouden ymmärrystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää excel-osaamista, tietojärjestelmien nopeaa oppimista, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa ja järjestelmällisyyttä. Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä ja avoimuutta sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Tiimityöskentelytaidot, joustava työtapa ja tarvittaessa joustaminen työajoissa varmistavat tehtävässä menestymisen. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työnkuvan, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut ja joustavat työajat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Vantaan Petikossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Katja Rutonen, puh. 040 7342 773, tiistaina 16.2. klo 12.00-13.00. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@bassadone.fi. Hakuaika päättyy 28.2., mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.