(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja
Lomarengas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Oletko hakemassa uusia haasteita ulkoisen laskennan tehtävien parista?
Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme Lomarengas Oy:lle

Reskontranhoitajaa

Tarjoamme sinulle rutiinien lisäksi monipuolisia työtehtäviä, joten yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja auttavat toisiaan kiiretilanteissa.

Tehtävä on aluksi viiden (5) kuukauden määräaikaisuus, mutta voi myös jatkua määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävä on osa-aikainen 22,5–37,5 h/vko ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm. myyntisuoritusten käsittely, tiliotteiden käsittely, epäselvien maksusuoritusten selvittely sekä peruttujen varausten myyntilaskujen kohdistukset. Lisäksi tehtäviisi kuuluu verkkokaupassa maksettujen varauksien tarkistus, maksujen valvonta, maksumuistutusten lähettäminen sekä hyvitysten ja ylimääräisten suoritusten palauttaminen.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet tehnyt vastaavia tehtäviä jo useamman vuoden ajan, olet hakemamme henkilö. Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja oma-aloitteista työntekijää, joka ei pelästy pienistä, vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet toiminaan. tehokkaasti myös kiireen keskellä. Asiakkaallamme on käytössä Wintime, jonka aikaisempi käyttö on ehdoton etu. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 9.11.2020 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.