(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Etsimme nyt reskontranhoitajaa taloushallinnon tiimiimme Tampereelle tai Espooseen. Meillä pääset osallistumaan aktiivisesti operatiivisen toiminnan tukemiseen ja kehittymään taloushallinnon asiantuntijaksi. Pääset työskentelemään rentojen ja osaavien ammattilaisten kanssa.

Reskontranhoitajana työtehtäviisi kuuluvat ostolaskujen kierrätys ja tarkistus, myyntisaatavien seuranta ja raportointi, erääntyneiden saatavien perintä sekä saapuvien rahasuoritusten kohdistaminen reskontraan. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen yleisiin taloushallinnon tehtäviin. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua kehityshankkeisiin, joita kasvava ja kansainvälistyvä liiketoimintamme tarjoaa.

Toivomme, että sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Työskentelyasenteesi on positiivinen ja joustava, omaksut ketterästi uusia asioita ja toimit sujuvasti myös pienen kiireen ja paineen alla. Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä MS Office -työkalujen osaaminen auttavat sinua menestymään tehtävässä. Arjessasi työkaluina ovat myös M-Files ja Zuora, joiden käyttökokemuksen katsomme eduksi.

Meillä M-Filesilla arkeamme ohjaavat kolme periaatetta: "Make it Happen", "Help Others" ja "Love Customers". Mainittakoon, että esimerkiksi "Help Others" näkyy meillä kollegoiden tarjoamana välittömänä tukena. Henkilöstömme on nostanutkin M-Filesin erinomaisen tiimihengen selkeäksi vahvuudeksemme! Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja lisäksi tässä työssä onnistuu myös etätyöt. Meillä saat vapauden valita, missä itse koet työskentelyn luonnistuvan parhaiten. 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella 31.7.2020 mennessä!