(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja
Ropo Capital

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Meidän tehtävämme Ropo Capitalilla on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisvaltaisesti ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen Ropolaisten joukko kasvaa vauhdilla, ja meillä on ilo tarjota mielenkiintoinen työpaikka liiketalouden osaajalle kansainvälistyvässä organisaatiossamme.

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Kuopioon

 

RESKONTRANHOITAJIA

 

Pääasialliset tehtävät

Huolehdit itsenäisesti ja tehokkaasti maksusuoritusten kohdistumisesta oikeille laskuille osana meidän asiantuntevaa ja rempseää reskontratiimiä. Reskontranhoitajana olet asiantuntija, joka vastaa asiakkaiden tekemiin sähköisiin yhteydenottopyyntöihin sekä muiden tiimien tekemiin sisäisiin palvelupyyntöihin. Nautit tehtävän tarjoamista rutiineista ja siitä, että työlläsi on selkeät raamit, joiden puitteissa toimia vastuullisesti.

Edellytämme sinulta

Menestyt tehtävässä, sillä sinulla on oma-aloitteinen työote sekä erinomaiset tiimityötaidot. Haluat omalla työpanoksellasi varmistaa, että tiimisi lunastaa sille asetetut aikataulut ja tavoitteet. Olet tottunut työskentelemään lukujen parissa ja omaksut nopeasti uudet järjestelmät. Työkokemus reskontranhoitoon tai maksuliikenteeseen liittyvistä asioista katsotaan eduksi. Tarjoamme kuitenkin hyvän perehdytyksen tehtävään, joten tärkeintä on se, että ymmärrät rahaliikenteen perusteet ja olet innokas sekä motivoitunut oppimaan lisää. Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä kiinnostusta kehittää jatkuvasti omia sekä tiimin työtapoja. Arvostamme erityisesti iloista, ratkaisukeskeistä ja aikaansaavaa työotetta.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on määräaikainen syyskuun loppuun asti ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Viestikadulla loistavien kulkuyhteyksien varrella ja käytössäsi ovat erinomaiset henkilöstöetumme, kuten kattava työterveyshuolto, laajat vakuutukset, lounasetu sekä liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteja. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

Olisitko sinä seuraava vahvistus ropojengiin? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.1.2020 mennessä. 

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Riina Holopainen to 16.1. klo 14-15 ja ti 21.1. klo 9-10, puh. 044 7193 194.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!