(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme nyt Helsingissä sijaitsevaan pääkonttoriimme taloustiimiin reskontranhoitajaa

 

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu reskontran ja maksuliikenteen hoito, pitäen sisällään mm.

  • ostolaskujen käsittelyn ja maksatuksen
  • myyntisuoritusten kirjauksen ja perinnän
  • avustavia kirjanpitotehtäviä

Lisäksi tehtäviin sisältyy palkanlaskennan sijaisuus sekä muita erikseen sovittavia taloushallinnon tehtäviä. Tarkempi tehtävänkuva voidaan osittain muokata myös valitun henkilön kokemus- ja osaamistaustan mukaan.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esim. merkonomi tai tradenomi ja jonkin verran kokemusta taloushallinnon alan tehtävistä. Erityisesti arvostamme kirjanpidon perusosaamista sekä kokemusta palkkahallinnosta. Kokemus taloushallinnon tietojärjestelmistä katsotaan eduksi. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi taloushallinnon ammattilainen.

Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Toivomme sinulta aikaansaavaa toimintaotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Kykenet omaksumaan nopeasti uusia asioita ja sinulla on halua kehittyä tehtävässäsi. Tehtävä edellyttää joustavuutta erityisesti kuukauden vaihteen raportointien aikaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä, jossa pääset kehittymään taloushallinnon ammattilaisena kansainvälisessä konsernissa. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. SGS tarjoaa sinulle viihtyisän työyhteisön sekä joustavat työajat. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.  Pääset myös omalta osaltasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.  Tehtävää on tarvittaessa mahdollista hoitaa myös osa-aikaisesti.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Lauttasaaressa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle syksyn 2019 aikana, jossa työskentelyn sujuvuuden takaavat uudet, nykyaikaiset toimitilat ja työvälineet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Controller Anita Roppola 13.8. klo 9.30-10.30  ja 16.8.  klo 14-15, puh.  09 6963 327. Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 20.8.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”reskontra – oma nimi”. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.