(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Amitronic Oy on teknisten tuotteiden maahantuontiyritys, joka markkinoi ja myy elektroniikan tuotantoon ja suojaukseen sekä mittaukseen ja testaukseen liittyviä laitteita, komponentteja ja materiaaleja. Amitronic on osa ruotsalaista pörssinoteerattua Addtech-konsernia. Amitronic Oy:n valoisat toimitilat sijaitsevat Päijät-Hämeessä Hollolan Salpakankaalla muutaman kilometrin päässä Lahdesta. 

Haemme asiakkaallemme Hollolaan vakituiseen työsuhteeseen

RESKONTRANHOITAJAA

Tehtäviisi kuuluu kansainvälisen yrityksen ostoreskontran hoito, laskujen tarkistukset ja maksut sekä laskutukset. Huolehdit myös vero- ja viranomaisilmoituksista ja matkalaskujen tarkistuksesta. Työtehtäviisi kuuluu mahdollisesti myös pienehkön työtiimiin palkan laskenta.  Päivittäisessä käytössäsi on toiminnanohjausjärjestelmä Oscar-software.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Sinulla on hyvä englannin kielen taito. Olet tarkka, analyyttinen ja kestät hyvin painetta. Olet valmis kantamaan vastuuta, tartut toimeen ja saat vietyä projektit loppuun saakka. Kykenet itsenäiseen työhön sekä sinulta löytyy hyvät tiimityötaidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen toimenkuvan kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.7.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Leena Raittinen, gsm. 044 728 3771.