(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Olisitko sinä seuraava intrumlainen? Haemme nyt vahvistusta Lasku- ja reskontrapalveluumme ja huippuporukassamme on paikka useammallekin tehokkaalle tiimipelaajalle. Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme.

Reskontranhoitajiemme tehtäviin kuuluu asiakkaidemme myyntireskontran kokonaisvaltainen hoito. Työpäiväsi koostuvat päivittäisestä suoritusten kirjaustyöstä, raportoinnista sekä niin asiakkaidemme kuin heidän loppuasiakkaidensa asiakaspalvelusta. Työssäsi olet mukana myös omien asiakkuuksiesi kehittämisessä ja yhteistyössä.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta reskontranhoidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta nautit työskentelystä asiakkaiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, lisäksi ruotsin kielen taito on etu. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti ja osana asiantuntevaa tiimiä.

Meillä työskentelet rennossa, ammattimaisessa ja dynaamisessa porukassa hyvien työsuhde-etujen siivittämänä. Tarjoamme myös hyviä mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoasi haastavien tehtävien sekä yrityksen mahdollistaman koulutuksen muodossa. Myös työmatkustukseen on ajoittainen mahdollisuus. Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat Kauppakeskus Sepän yhteydessä. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot.

Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään elokuussa. Avoimista paikoista kaksi on vakituisia ja lisäksi haemme muutamaa määräaikaista vahvistusta tiimiimme. Määräaikaiset työsuhteet ovat noin vuoden mittaisia jatkuen elokuun 2020 loppuun saakka.

Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja tehtävät täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.6.2019 mennessä.