(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja
3 Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haluatko työskennellä yhdestä Suomen parhaista työpaikoista ja olla mukana rakentamassa menestystarinaamme?  Vahvistamme nyt taloushallinnon tiimiämme ja meillä on haussa joukkoomme

RESKONTRANHOITAJA

Etsimme 3 Step IT:n Suomen liiketoimintayksikön palvelukseen kehittämishaluista reskontranhoitajaa. Tiiviissä ja tehokkaassa taloushallinnon tiimissämme hoidat Suomen liiketoimintamme reskontriin liittyviä tehtäviä, ja olet mukana viemässä jatkuvasti kehittyvää yritystämme eteenpäin.

Reskontranhoitajana tehtäviisi kuuluu myyntireskontran hoitoa, esimerkiksi laskutusta, perintää sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Pääasiallisia työvälineitäsi ovat käytössämme oleva oma toiminnanohjausjärjestelmämme sekä NAV.

Etsimme tiimiimme henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä niin itseään kuin tehtäviään. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja positiivinen. Pidät numeroista ja hommat pysyvät sinulla hallussa aikataulupaineista huolimatta. Tässä tehtävässä tarvitset erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, ja kansainvälisessä yrityksessämme tarvitset lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme Sinulta:

  • Jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä
  • Kokemusta taloushallinnon järjestelmien käytöstä ja kykyä omaksua helposti uusien ohjelmien käyttö
  • Soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
  • Järjestelmällistä ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Yhteistyökykyä sekä positiivista asennetta

Tehtävään liittyvien odotusten lisäksi meille erittäin tärkeä valintakriteeri on asenne, sillä rekrytoimme joukkoomme henkilöitä, joita yhdistää positiivinen ja intohimoinen asenne, avoimuus, sekä halu oppia jatkuvasti uutta.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 27.8.2018. Huomioithan, että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli mielenkiintosi yritystämme ja reskontranhoitajan tehtävää kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Huomioithan, että tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Accounting Manager Johanna Heinoselta (p. +358 50 347 93 30) keskiviikkona 22.8. klo 15.00-16.00 ja torstaina 23.8. klo 9.00-10.00.

3 Step IT työpaikkana

Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista asioista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta, ja rekrytoimme joukkoomme ainoastaan henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon kanssamme samalla asenteella.