(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Kotimainen kalustetukku on perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Oman tuotemerkkimme Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Tuotantotilamme sijaitsevat Loimaalla, myymälämme palvelevat 12 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen 80 työntekijää. Haemme nyt tehokkaaseen taloushallinnon tiimiimme reskontranhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Työssäsi teet monipuolisesti reskontratyötä, huolehtien osto- ja myyntireskontrista sekä laskutuksesta. Teet avustavia kirjanpitotöitä, ja huolehdit päivittäisestä tiliotteiden sekä viitteiden käsittelystä. Työpäivääsi kuuluvat myös muut toimiston työt, kuten laskujen maksu, tilausvahvistukset sekä postitukset. 
Etsimämme henkilö on innokas ja reipas, eikä kaihda rutiinitöitä. Hänellä on työtä vastaava koulutus (merkonomi, tradenomi tmv.) ja hyvät IT-taidot. Työskentelemme pienessä tiimissä, joten etsimämme henkilö on joustava ja hän omaa hyvät ongelmanratkaisutaidot. Aiempi kokemus alalta sekä Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan eduksi. 
Tule meille töiin - tarjoamme alan osaajalle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn menestyvässä perheyrityksessä. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 perjantaina 12.7. klo 9-10 ja Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 maanantaina 29.7. klo 13-14. Sähköpostitiedustelut voi lähettää 12.7. saakka Anne Kumpulaiselle ja 13.7. alkaen Mira Liikkaselle (etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi)
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.8. mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi