(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Kotimainen kalustetukku on perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Oman tuotemerkkimme Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Tuotantotilamme sijaitsevat Loimaalla, myymälämme palvelevat 12 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen 80 työntekijää.
Haemme nyt tehokkaaseen taloushallinnon tiimiimme reskontranhoitajaa.
Työssäsi teet monipuolisesti reskontratyötä, huolehtien osto- ja myyntireskontrista sekä laskutuksesta. Teet avustavia kirjanpitotöitä, ja huolehdit päivittäisestä tiliotteiden sekä viitteiden käsittelystä. Työpäivääsi kuuluvat myös muut toimiston työt, kuten laskujen maksu, tilausvahvistukset sekä postitukset.
Etsimämme henkilö on innokas ja reipas, eikä kaihda rutiinitöitä. Hänellä on työtä vastaava koulutus (merkonomi, tradenomi tmv.) ja hyvät IT-taidot. Työskentelemme pienessä tiimissä, joten etsimämme henkilö on joustava ja hän omaa hyvät ongelmanratkaisutaidot. Aiempi kokemus alalta sekä Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan eduksi.
Tule meille töihin - tarjoamme alan osaajalle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn menestyvässä perheyrityksessä. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pian lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi 
Työsuhde on määräaikainen vuokratoimeksianto 30.9.2019 saakka.