(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja, osa-aikainen, Transfluent Oy, Helsinki
Transfluent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä hyödyntämään koulutustasi ja kehittää itseäsi taloushallinnon tehtävien parissa? Oletko aktiivinen ja tarkka henkilö, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla Transfluent Oy:n seuraava reskontranhoitaja! 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Transfluent Oy:lle reskontranhoitajaa neljän kuukauden määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (1-2 päivää/viikko) tehtävään Helsinkiin. Tehtävässä aloitus on elokuussa ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Reskontranhoitajan tehtävänäsi on työskennellä sekä osto- että myyntireskontran hoitamisen parissa. Lisäksi lähetät asiakkaille perintämuistutuksia ja tarkistat laskuja. Tehtävänkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa, sillä menestyttyäsi tehtävässä sinun on mahdollisuus saada lisävastuuta työnkuvaasi. Tehtävässä pääset työskentelemään Transfluentin toimistolle Helsingin keskustaan nuorekkaaseen ja hyvähenkiseen työyhteisöön. 

Transfluent perustettiin, koska uskomme että kaikille yrityksille pitäisi löytyä helppo tapa kansainvälistyä ja viestiä omille asiakkailleen heidän äidinkielellään. Siksi aiomme kehittyä johtavaksi käännöstoimistoksi, joka hyödyntää uusinta teknologiaa innovatiivisesti.

Joukkomme on todella kansainvälinen. Olemme asuneet ja toimineet liike-elämässä kymmenissä eri maissa ja siksi tunnemme kansainvälisen toiminnan haasteet. Tutustu tuotteisiimme ja huomaat, että meillä on tarjota työkalut ratkaisemaan kaikki käännös- ja lokalisointikysymyksesi.

https://www.transfluent.com/fi/tietoa-meista/yritys/

 

Pääasialliset tehtävät

  • Osto- ja myyntireskontran hoitaminen
  • Perintämuistutuksien lähettäminen
  • Laskujen tarkastaminen

Odotamme sinulta

  • Relevantteja opintoja, esim. AMK tai merkonomi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kasvaa ja kehittyä alan tehtävissä
  • Mielenkiintoisen työtehtävän nuorekkaassa ja avoimessa työyhteisössä
  • Hyvän perehdytyksen

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.6.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokussa 2019. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta. 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.