(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja, osa-aikainen, Itaito Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Kiinnostaako sinua työskentely Suomen johtavassa ICT-palveluratkaisuja tuottavassa firmassa? Haemme nyt osa-aikaista reskontranhoitajaa asiakkaallemme ITaito Oy:lle tilaus-toimitusketjun hallintaan ja sisäisten tilausten käsittelyyn. ITaidolla pääset työskentelemään rennossa ja avoimessa työilmapiirissä raudanlujien ammattilaisten ympäröimänä. Jos olet joko jo valmistunut tai kaupan alaa korkeakoulussa opiskeleva ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta IT-alaa kohtaan, tämä työ voi olla juuri sinua varten! Mikäli kiinnostuit, haethan pikimmiten.
KUVAUS
Reskontranhoitajana työskentelet kolmen hengen back Office-tiimissä myyntijohtajan alaisuudessa. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu ostotilauksien tekeminen, myyntilaskujen valmistelu, kohdistaminen ja hyväksyminen sekä ostoreskontran läpikäyminen. Sinun ei tarvitse olla heti valmis tekijä, vaan reippaalla ja ratkaisukeskeisellä asenteella kehityt tehtävässä jatkuvasti. Edellä mainittujen lisäksi voit päästä auttamaan myyntiä tarjousten laatimisessa.

Tarjoamme


* Loistavan mahdollisuuden oman urakehityspolun nostattamiseen
* Mukavat työtoverit sekä rennon ja avoimen yrityskulttuurin
* Monipuoliset ja omaa kehitystä tukevat työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Sisäisten tilausten käsittely
* Ostotilauksien tekeminen (tuotteiden tilaaminen tukkureilta)
* Myyntilaskujen tekeminen
* Ostoreskontran läpikäyminen
* Laskujen kohdistaminen ja hyväksyminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen kielen taito
* Kaupallisen alan koulutus tai opinnot meneillään (esim. tradenomi tai kauppatieteilijä)
* Hyvät tietotekniset perustaidot ja hyvät MS Office taidot


Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää ymmärrystä tilausten käsittelyn eri vaiheista sekä yleistä kiinnostusta numeroita kohtaan. Aikaisempi työkokemus reskontran hoidosta ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan valinnassa eduksi. Eduksi luetaan myös kiinnostus ja ymmärrys IT-maailmaa ja -laitteita kohtaan.

Etsimämme henkilö on:


* Huolellinen ja tarkka
* Yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen
* Ratkaisukeskeinen ja paineensietokykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: osa-aikainen, 22,5-30 h/viikko (3 -4 päivää viikossa)
* Kesto: 13.10.2020 asti
* Sijainti: Rahtitie 3, Vantaa (Aivan lentokentän 1 terminaalin vieressä, hyvät kulkuyhteydet)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ITaito Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
ITaito Oy on osa Dustin konsernia. Dustin on Pohjoismaiden johtavimpia IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen jälleenmyyjiä. Dustinilla työskentelee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa yhteensä 1700 henkilöä. Tilikaudella 17/18 Dustinin liikevaihto oli miljardi euroa. ITaito suunnittelee, toteuttaa ja toimittaa asiakkailleen raskaan sarjan IT-ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita.