(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja, Mobidiag Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Kiinnostaako sinua työskentely taloushallinnon parissa? Etsimme nyt rutiineista nauttivaa ja huolellista tekijää reskontranhoitajaksi asiakkaallemme Mobidiag Oy:lle. Mikäli sinulla on tehtävään sopiva koulutustausta sekä olet jo kerryttänyt hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, saatat olla etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet Mobidiag Oy:n talous- ja hallintotiimissä. Työtehtäviisi kuuluvat ostolaskujen käsittely, tiedonkeruu ja selvitystyö sekä raportointi. Tehtävä on itsenäistä työskentelyä, minkä lisäksi teet yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.
TYÖNKUVA

* Ostolaskujen käsittely
* Tiedonkeruu ja selvitystyö
* Raportointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. merkonomi/tradenomi (AMK)) sekä ymmärrystä taloushallinnon prosesseista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta. Microsoft Excel on sinulle tuttu työkalu ja tykkäät rutiineista. Olet työntekijänä oma-aloitteinen, reipas ja tarkka.


* Soveltuva koulutus (esimerkiksi merkonomi/tradenomi (AMK)
* Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista
* Hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta
* Microsoft Excel osaamista
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Tarkka, reipas ja oma-aloitteinen työote


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian, marraskuu 2020

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 3kk

Paikka: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosesssta vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Mobidiag on suomalais-ranskalainen lääketieteellisten molekyylidiagnostiikkaratkaisujen innovatiivinen kehittäjä ja kaupallistaja. Mobidiagin avainkohdemarkkina on infektio- eli tartuntatautien diagnostiikka. Yritys on perustettu vuonna 2000 ja Suomen toimisto sijaitsee Espoossa Keilaniemessä.