(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja maksuliikenteeseen
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

 

Asiakaspalveluhenkinen reskontranhoitaja

Oletko sinä maksuliikenteen ammattilainen, jolla on aito halu tuottaa alan paras asiakaskokemus? Etsimme nyt reskontranhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 saakka.

Reskontranhoitajana olet osa ammattitaitoista ja innostunutta maksuliikennetiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm. vakuutusmaksusuoritusten kohdistukset, vakuutusmaksukuittaukset ja tilien täsmäytykset sekä Fennian oman henkilöstön avustaminen vakuutusmaksuliikennettä koskevissa kysymyksissä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta maksuliikenteen tehtävistä. Henkilönä olet reipas, asiakaspalveluhenkinen ja positiivisen asenteen omaava. Työotteiltasi olet oma-aloitteinen, joustava, toimeen tarttuva sekä halukas oppimaan ja kehittymään työssäsi. Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen (ruotsin ja englannin kielen osaaminen luetaan eduksi).

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle:

• mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi
• mahdollisuuden syventää osaamistasi ammattitaitoisen työyhteisön tuella
• monipuoliset henkilöstöedut
• joustavat työajat
• modernit toimitilat hyvien liikenneyhteyksien äärellä pääkonttorissamme Länsi-Pasilassa.

Hae tehtävää 27.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Seppo Vihervaara, puh. 040 552 5383. Sepon tavoitat parhaiten 19.2. klo 7:30-9:30 ja 24.2. klo 14:30-16:30.