(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja / kirjanpitäjä (määräaikainen työtehtävä)
Bonava AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Haemme nyt määräaikaista reskontranhoitajaa/kirjanpitäjää toimeliaaseen ja iloiseen kirjanpidon tiimiimme. Määräaikaisuus kestää ainakin syksyyn 2021.

 

Sinun roolisi

Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti erilaisia taloushallinnon tehtäviä osana kirjanpidon tiimiämme. Työtehtäväsi tulee sisältämään osto- ja myyntireskontran hoitamista sisältäen myös laskutusta ja perintää sekä pankkitilien käsittelyä täsmäytyksineen riippuen sinulle sopivista painopistealueista. Työtehtäviä jaetaan tiimissä tiimin jäsenten osaamisten ja kiinnostuksen mukaan. Tehtävässä pääset myös osallistumaan omien työtehtäviesi sekä koko tiimin toiminnan kehittämiseen.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa. 

 

Odotamme

Odotamme sinulta kaupallista koulutustaustaa (tradenomi tai merkonomi) ja mielellään aikaisempaa työkokemusta osto- ja myyntireskontrasta ja/tai pankkitilien hoitamisesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii perustaitoja kirjanpidosta ja arvonlisäverotuksesta sekä kirjanpito– ja reskontraohjelmien käyttötaitoa. Kokemus ostolaskujen kierrätysjärjestelmistä sekä monipankkijärjestelmistä (esim. Basware, Analyste, Opus Capita) on eduksi. Rakennusalan alv:n ja oman käytön arvolisäverotuksen tunteminen sekä projektilaskennan perusteiden ymmärtäminen ovat plussaa tässä tehtävässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyvää tiimihenkeä. Tehtävän hoitaminen vaatii myös englanninkielen taitoja.

 

Join our journey

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Finance Manager Liisa Viima +358 50 4080 356 to 30.7.2020 klo 14-16 tai pe 31.7.2020 klo 10 -11.

 

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2300 ammattilaisen voimin.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.