(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja - Jyväskylä - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
TietoAkseli on vakavarainen ja luotettava taloushallinnon asiantuntijayritys, joka välittää asiakkaidensa ja henkilöstönsä tulevaisuudesta. TietoAkseli ei tyydy tallentamaan mennyttä, vaan auttaa asiakasta katsomaan tulevaisuuteen. Yhdistämällä digitaalisen taloushallinnon teknologian huomaavaiseen palveluun ihmiseltä ihmiselle, he tarjoavat asiakkaalle tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja omaisuuden arvon kasvattamiseen. Osana TietoAkseli Yhtiöt -konsernia johon kuuluvat myös yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva Vinanssi Corporate Finance sekä henkilöstön kehittämisen palveluihin keskittynyt Odeco Oy. Toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Ikaalisissa, Ruovedellä, Mikkelissä ja Oulussa. TietoAkseli Yhtiöihin kuuluvien yritysten liikevaihto oli viime vuonna yli seitsemän miljoonaa euroa ja konserni työllistää tällä hetkellä yli 100 henkilöä.  
Etsimme asiakkaallemme TietoAkselille taloushallinnon asiantuntijaa Jyväskylän toimipisteeseen hoitamaan reskontranhoitajan tehtäviä. Työsuhde solmitaan kuuden kuukauden määräaikaisena Eilakaislan kautta, jatko on mahdollinen.  

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtäviisi kuuluvat osto- ja myyntireskontran hoito sekä kirjanpidon avustavat tehtävät, kuten tiliotteiden kirjaukset ja Excel-raporttien päivittäminen. Tehtävässä työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa ja pääset hyödyntämään koko konsernin asiantuntijoiden osaamista niin taloushallinnon, HR:n, myynnin, yritysjärjestelyiden, tilintarkastuksen, tukipalveluiden, viestinnän kuin markkinoinnin ammattilaisten kanssa.  

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta osto- ja myyntireskontran hoidosta
  • kaupallisia opintoja (esim. AMK Tradenomi)
  • kykyä kuunnella asiakkaiden toiveita ja tukea tämän liiketoiminnan kehittymistä
  • halua kehittyä ja uudistua
  • hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
  Englannin kielen taito katsotaan eduksesi.   Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti osaamispoluissa, jotka tukevat liiketoimintamme kehittymistä. Kaupan päälle saat myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, kilpailukykyiset työsuhde-edut, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, toimivan työympäristön sekä alan parhaat työvälineet.    Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.