(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018
Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiö liikennöi laivoja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Lisäksi Tallink Silja Oy myy välittäjänä AS Tallink Gruppin operoimia laivoja, jotka liikennöivät Tallink-brändin alla mm. reitillä Helsingistä Tallinnaan.Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa ja Tampereella sekä tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä.AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä. Sijoittajaviestinnästä vastaa AS Tallink Grupp.   Haemme reskontranhoitajaa asiakkaallemme, Tallink Silja Oy:lle. Sopimus tehdään vuodeksi, jatko on mahdollinen. Toivomme aloitusta tehtävässä mahdollisimman pian.

Tehtäviisi kuuluvat

Työskentelet dynaamisessa reskontratiimissä, jossa tehtäviisi kuuluu sekä osto- että myyntireskontranhoitoa. Pääpaino on kuitenkin ostoreskontran tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu mm. laskujen kiertoon laittaminen, laskuihin liittyviä selvitystehtäviä, kirjanpitosiirrot, yhteydenpito laskujen tarkastajiin ja hyväksyjiin sekä toimittajiin. Työhön liittyy yhteistyötä eri yksiköiden ja muun taloushallinnon tiimin kanssa.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta reskontran hoidosta käytännön tasolla. Sinulla on hyvät IT valmiudet, eduksi katsomme kokemuksen Baswaren tai Oraclen käytöstä. Sujuvan suomen kielen lisäksi pystyt työskentelemään englannin kielellä. Eduksi katsomme ruotsin ja/tai saksan kielen osaamisen. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja vastuuntuntoinen. Omaat positiivisen asenteen työtäsi ja työkavereitasi kohtaan, ja työskentelet mielelläsi pienessä ja tehokkaassa tiimissä. Sinulla on kykyä tarttua asioihin etkä vierasta työhön kuuluvia rutiineja. Olet myös oma-aloitteinen sekä organisointikykyinen ja toimit päättäväisesti aikataulujen puitteissa.   Tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa tiimissä ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi!   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 23.4.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.