Reskontranhoitaja, asuntovuokraus
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään yli 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa ja kehittämään osaamistasi.

Me Newsecillä tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista huippusijainnilla Helsingin keskustassa, rennon työilmapiirin ja hyvät työsuhde-edut kuten laajan terveysturvavakuutuksen. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan kattavan perehdytyksen jälkeen alakohtaista koulutusta ja mahdollisuuden kehittyä kiinteistöalan huippuammattilaiseksi.

Haemme nyt vahvistusta vuokrahallinnon asiantuntevaan tiimiin asuntovuokrareskontranhoitajan tehtävään.  Tehtävässä pääset kasvattamaan omaa vuokrareskontra osaamistasi tärkeänä osana asiakkuustiimiä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen rahaliikenteen päivittäminen, reskontraraportointi kirjanpitoon, asiakaspalvelu sekä perinnän hoitaminen/koordinointi. 

Asuntovuokrareskontranhoitajana toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Tehtävässä toimit osana kotimaisia ja/tai kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa asiantuntijatiimiä ja sinulla on hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Tehtävässä vastaat asiakkuuden vuokrareskontrasta, perinnästä ja nautit asiakaspalvelusta. Sinulla on myös halua oppia uutta asiakkaidemme liiketoiminnasta.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Olet tottunut työskentelemään tiimissä. Sinulla on perustuntemusta ja kokemusta asuinhuoneistojen vuokrasopimuksista ja reskontrista. Sopimusten vuokrantarkistukset ovat tuttuja ja käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia. Toivomme, että olet tottunut palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä, suullisesti ja kirjallisesti.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.
 

Joko kiinnostuit? Lisätietoa tehtävästä antaa vuokrahallinnon esimies Maarit Tsupari. Yhteydenotot sähköpostitse: maarit.tsupari@newsec.fi tai puhelin: 040 775 5080.

Hae tehtävää 30.4.2019 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1259162
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa