(Poistunut julkaisusta)

Reskontranhoitaja / ALD Automotive, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019


ALD Automotive on Suomen suurin huoltoleasingalan asiantuntijayritys. Kansainvälisesti se toimii 43 maassa ja sen maailmanlaajuinen autokanta on yli miljoonaa ajoneuvoa. Yhtiö on tarjonnut huoltoleasingpalveluita Suomessa vuodesta 1979 lähtien. Axus Finland Oy -konserniin kuuluu ALD Automotiven lisäksi tytäryhtiöt NF Fleet Oy. Yhteensä hallinnoitava autokanta on 24 000. Olemme paras kumppani asiakkaidemme liikkumistarpeisiin.

Haemme aktiivista osaajaa reskontraan

Toimit tärkeänä osana taloushallinto-organisaatiota, jossa hoidat yhdessä tiimin kanssa ALD Automotiven ja NF Fleetin myynti- ja ostoreskontraa, maksuliikennettä, kirjanpitoa sekä raportointia niin konsernille kuin johtoryhmälle.

Olet työotteeltasi innostunut, kehitysmyönteinen ja haluat auttaa myös muita onnistumaan. Suhtaudut erilaisiin työtehtäviin avoimesti, etkä pelkää rutiininomaista työskentelyä, joka on arkipäivää työssäsi.

Toivomme sinulta

  • kokemusta taloushallinnon vastaavista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi
  • hyviä IT-valmiuksia sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja
  • joustavuutta, tarkkuutta ja kehittävää otetta työhön
  • energisyyttä, oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia tehokkaasti paineen alla
  • erinomaista tiimi- ja yhteistyökykyä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)

ALD tarjoaa työntekijöilleen ensiluokkaiset toimitilat ja upean työyhteisön Vantaan Koivuhaassa. Tämä on yritys, jossa kollegoita kunnioitetaan ja kuunnellaan. Yrityksen arvoja ovat yhteishenki, vastuullisuus, sitoutuminen ja jatkuva kehittäminen. Voitko samaistua näihin arvoihin? Toiminnallasi ja onnistumisillasi pääset kehittämään itseäsi ja kasvaa osana vahvaa organisaatiota. Laaja organisaatiomme tarjoaa sinulle myöhemmässä vaiheessa myös mahdollisuuden edetä urallasi kotimaassa tai ulkomailla. Lisäksi tarjolla on monia hyviä henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Hanna Sivunen pe 13.9. klo 13–15 ja ma 16.9. klo 12–13, puh. 010 404 2725. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 22.9.2019 mennessä.